DOBRA VIJEST: Jadranski naftovod i Zagrebački parastolnoteniski savez sklopili ugovor o sponzorstvu

Glavni cilj predmetnog programa je uključiti što veći broj djece i mladih osoba s invaliditetom u stolni tenis, naučiti ih osnove stolnoteniske igre i djeci omogućiti napredovanje u tehničkoj i taktičkoj izvedbi stolnoteniske igre, što se može postići jedino kroz individualni pristup s trenerom

STKI Uriho

Jadranski naftovod d.d. i Zagrebački parastolnoteniski savez kojeg zastupa predsjednica Udruge Jadranka Blagus, sklopili su Ugovor o sponzorstvu, u svrhu pokrivanja dijela troškova za provedbu programa stolnoteniske škole za djecu i mlade osobe s invaliditetom pod nazivom ‘Od mlade nade do paraolimpijade’, koji će se tijekom 2021. provoditi u COO Dubrava, Dvorani Prečko, Dvorani Trnava i Dvorani Dragutin Šurbek.

Primatelj sponzorstva obvezao se da će iznos od 10.000 kuna utrošiti za predmetnu svrhu do 31. prosinca 2021. godine.

Kao što je istaknuto u Ugovoru o sponzorstvu, glavni cilj predmetnog programa je uključiti što veći broj djece i mladih osoba s invaliditetom u stolni tenis, naučiti ih osnove stolnoteniske igre i djeci omogućiti napredovanje u tehničkoj i taktičkoj izvedbi stolnoteniske igre, što se može postići jedino kroz individualni pristup s trenerom.

Primatelj sponzorstva obvezao se na ime protuusluge do 31. prosinca 2021. isticati sponzora u medijskim istupima te isticati logotip sponzora na In Portalu.

Ovo će sponzorstvo dobro doći u svakom smislu, jer brojne udruge i klubovi za osobe s invaliditetom već mjesecima ne mogu dobiti isplaćena financijska sredstva od Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Klaudija Klanjčić
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail